Rólunk

Az Édesváros a szívügyünk.

Hiszünk benne, hogy a streetfood forradalom után a cukrászdákon a sor. Végre eljött az idő, hogy az édességekre is más szemmel nézzünk.

Ezért hoztuk létre az Édesvárost: egy oldalt, ahol Budapest különleges cukrászdáinak kínálatát gyűjtjük össze. Célunk, hogy bemutassuk, milyen desszerteket kínálnak azok a cukrászok, akik lépést tartanak a nemzetközi trendekkel, de tisztelik a hagyományokat, nem ismernek kompromisszumot az alapanyagokban és nem félnek a legprecízebb technológiáktól. Az Édesváros olyan cukrászműhelyek kínálatát gyűjti egybe, ahol valóban műalkotások születnek, legyen szó egy mousse tortáról, a macaronról, a cupcake-ről, vagy épp egy paleo, egy mentes vagy számos egyedi desszertről.


Viktor, Gábor, Gergő

Küldetésünk nem más, mint hogy ezeket a hihetetlenül finom és tökéletesen elkészített édességeket minél többen megismerhessék és megkóstolhassák.

Ráadásul ezek a cukrászati remekművek kiszállítással is elérhetőek, így a kiválasztott finomságokat bárhol és bármikor élvezhetik a vásárlók.

A cukrászdák krémje az otthonodban.

Ghyczy Dia

design

Imádja, amikor a csokoládé erdei gyümölccsel keveredik, ez biztos segített neki, amikor az Édes Város arculatán és honlapján dolgozott.

Máté Dani

design

Legszívesebben minden nap sajttortát enne, persze munka közben is. Ő is az Édes Város arculatán dolgozott, és azon is, hogy a honlap minél szebb legyen.

Fekete Antonio

fotó

A szakma egyik legelismertebb ételfotósa nem éri be 99 százalékkal. Ő csak akkor kattint, ha minden tökéletes, hogy a kínálatban szereplő összes torta a legszebb arcát mutathassa.

Lami Juli

szöveg

Mielőtt kinyitná a laptopot, gondoskodik róla, hogy a kreatív szövegalkotáshoz szükséges maximális szénhidrátot magához vegye, természetesen desszert formájában.

Menyhárt Attila

szakmai tanács

A cukrászséf vigyázó szemét folyamatosan rajtunk tartja! Így gondoskodunk róla, hogy az Édes Város minden szempontból csúcsminőséget képviseljen.

Cukrászdák:


Akikkel együtt dolgozunk: