Betöltés circle

Rólunk

Az Édesváros a szívügyünk.

Hiszünk benne, hogy a streetfood forradalom után a cukrászdákon a sor. Végre eljött az idő, hogy az édességekre is más szemmel nézzünk.

Ezért hoztuk létre az Édesvárost: egy oldalt, ahol Budapest különleges cukrászdáinak kínálatát gyűjtjük össze. Célunk, hogy bemutassuk, milyen desszerteket kínálnak azok a cukrászok, akik lépést tartanak a nemzetközi trendekkel, de tisztelik a hagyományokat, nem ismernek kompromisszumot az alapanyagokban és nem félnek a legprecízebb technológiáktól. Az Édesváros olyan cukrászműhelyek kínálatát gyűjti egybe, ahol valóban műalkotások születnek, legyen szó egy mousse tortáról, a macaronról, a cupcake-ről, vagy épp egy paleo, egy mentes vagy számos egyedi desszertről.


Viktor, Gábor, Gergő

Küldetésünk nem más, mint hogy ezeket a hihetetlenül finom és tökéletesen elkészített édességeket minél többen megismerhessék és megkóstolhassák.

Ráadásul ezek a cukrászati remekművek kiszállítással is elérhetőek, így a kiválasztott finomságokat bárhol és bármikor élvezhetik a vásárlók.

A cukrászdák krémje az otthonodban.

Ghyczy Dia

design

Imádja, amikor a csokoládé erdei gyümölccsel keveredik, ez biztos segített neki, amikor az Édes Város arculatán és honlapján dolgozott.

Máté Dani

design

Legszívesebben minden nap sajttortát enne, persze munka közben is. Ő is az Édes Város arculatán dolgozott, és azon is, hogy a honlap minél szebb legyen.

Puskás Nóri

fotó

Puskás Nóri gasztrofotós az Édes Város hangulatképeiért felel. Nóri képes arra, hogy minden pillanatból kihozza a legjobbat, legyen szó baráti piknikezésről, családi ünneplésről, vagy csak egy tökéletes falat tortáról. Megtisztelő, hogy a csapatunk tagja, mert imádjuk a stílusát kamerán innen és túl egyaránt!

Lami Juli

szöveg

Mielőtt kinyitná a laptopot, gondoskodik róla, hogy a kreatív szövegalkotáshoz szükséges maximális szénhidrátot magához vegye, természetesen desszert formájában.

Menyhárt Attila

szakmai tanács

A cukrászséf vigyázó szemét folyamatosan rajtunk tartja! Így gondoskodunk róla, hogy az Édes Város minden szempontból csúcsminőséget képviseljen.

Karczag Eszter

marketing

Eszter mindent szeret, amiben maracuja van, és imád gasztrotripeket szervezni. Freelancer social media szakértőként az Édes Város online jelenlétét kezeli.

Akikkel együtt dolgozunk:


 

Iratkozz fel a havi hírlevelünkre!

Értesülj elsőként az újdonságokról és
oszd meg az örömteli pillanatot a barátaiddal!