Betöltés circle
ÉdesVáros

Kik vagyunk? – röviden az Édes Városról

Az Édes Város hazai startup. Olyan online platform, mely Európában elsőként gyűjti össze és szállítja házhoz prémium cukrászdák különlegességeit, valamint ital és party kiegészítőkkel teszi felejthetetlenné a sütiimádók ünneplés-élményét Budapesten, az agglomerációban és már Bécsben is.

A magyar cukrászdák megmentői

Biztosan hallottátok Ti is, hogy sok hazai cukrászda kénytelen bezárni az emelkedő alapanyagárak és fenntartási költségek miatt. Az Édes Város többek között erre kínál megoldást: egy olyan online platform, mely hazai, prémium cukrászdákat gyűjt össze és juttatja el az embereknek az ünneplés és jókedv alapkellékeit, amire a jelenlegi világhelyzetben egyre nagyobb szükség van.

A Covid alatt több cukrászdát segítettünk azzal, hogy komoly anyagi és erőforrásbeli terheket vettünk le a vállukról. Ezt az értékrendet követjük ma is. A kiszállítás most újra nagy segítséget jelenthet az egyre magasabb költségekkel működő cukrászdáknak.

Lelkes baráti társaságból külföldre terjeszkedő startup

Csapatunk egy baráti társaságként indult, kezdetben munka után dolgoztunk a startup álmunk megvalósításán. A csapat mostanra 8 fősre, a partner cukrászdák száma 3-ról több mint 40-re bővült. 400 Milliós befektetői támogatás segítségével többek között még környezetbarátabbá tesszük a működésünket és hamarosan Bécsbe terjeszkedünk, így végre külföldön is bemutathatjuk a hazai finomságokat, ezzel növelve az itthoni kis és nagy cukrászdák forgalmát.

Sok újdonsággal készülünk – Magyarországon elsőként vezetjük be a csomagpontok elvén működő tortaautomatákat, amivel még közelebb hozhatjuk az embereknek a mennyei tortázás élményét.

Hazai tortát minden otthonba - legyen az ünneplés mindenkié!

Az Édes Városnak az indulástól kezdve elsődleges a tudatos és felelősségteljes működés. Misszónk a kezdetektől a láthatatlan, kis cukrászdákat láthatóvá tenni, és a menő budapesti cukrászdákat is eljuttatni minél több budapestihez: Azaz minőséget és boldogságot adni az embereknek.

Sok nehézséggel állunk szembe, ebben az időszakban minden apró siker egy kincs, és erre érdemes és fontos/talán létfontosságú magunkat emlékeztetni azzal, hogy ezeket a sikereket megünnepeljük.

Bakonyi Gergő

CEO

Kassai Viktor

CTO

Kocsis Edmund

Mentor

Vitáry Dániel

Mentor, startégiai tanácsadó - társalapító

Diaz-Rojas Mauro

B2B sales

Gulyás László

B2B sales vezető

Juhász Diána

COO

Katona Nóra

Head of brand

Lovászek Dóra

Marketingkommunikációs Project Manager

Balsay Dorina

Creative Content Creator

Marczinkó Ágnes

PPC manager

Geiger Bianka

Torta Nagykövet

Tóth-Tatai Lilla

Kakaó Nagykövet

Vitáry Dániel

mentor

Menyhárt Attila

szakmai tanács

A cukrászséf vigyázó szemét folyamatosan rajtunk tartja! Így gondoskodunk róla, hogy az Édes Város minden szempontból csúcsminőséget képviseljen.

Kocsis Edmund

mentor

Karczag Eszter

marketing

Eszter mindent szeret, amiben maracuja van, és imád gasztrotripeket szervezni. Social media szakértőként az Édes Város online jelenlétét kezeli.

Ghyczy Dia

design

Imádja, amikor a csokoládé erdei gyümölccsel keveredik, ez biztos segített neki, amikor az Édes Város arculatán és honlapján dolgozott.

Máté Dani

design

Legszívesebben minden nap sajttortát enne, persze munka közben is. Ő is az Édes Város arculatán dolgozott, és azon is, hogy a honlap minél szebb legyen.

Puskás Nóri

fotó

Puskás Nóri gasztrofotós az Édes Város hangulatképeiért felel. Nóri képes arra, hogy minden pillanatból kihozza a legjobbat, legyen szó baráti piknikezésről, családi ünneplésről, vagy csak egy tökéletes falat tortáról. Megtisztelő, hogy a csapatunk tagja, mert imádjuk a stílusát kamerán innen és túl egyaránt!

Holes Dávid

UI/UX

Virág Máté

operáció

Gulyás László

sales

Akikkel együtt dolgozunk:


Kosaram 0