Mád, Nyúlászó, sárga agyag és tufa talaj, 60 éves öregtőkék. Furmint egy leheletnyi hárslevelűvel kerekítve, hordóban erjesztve saját élesztővel. Másodtöltésű 300 literes Kádár hordóban érett, 7 hónapon át. Csontszáraz, rétegzett, hosszú bor rengeteg ásvánnyal. Grapefruit és őszibarack, mély és lédús korty.
Mád, Nyúlászó, sárga agyag és tufa talaj, 60 éves öregtőkék. Furmint egy leheletnyi hárslevelűvel kerekítve, hordóban erjesztve saját élesztővel. Másodtöltésű 300 literes Kádár hordóban érett, 7 hónapon át. Csontszáraz, rétegzett, hosszú bor rengeteg ásvánnyal. Grapefruit és őszibarack, mély és lédús korty.