Betöltés circle

Mákos citromtorta (nyers vegán - gluténmentes)

Pikáns citrom-mák kombináció, lágy textúra, habkönnyű falatok. Ízvilága kifinomult, érdekessége, hogy sem a citrom, sem a mák íze nem tolakodó benne. Vendégeink egyik legnagyobb kedvence.
ár:
11 800 Ft / 10 szelet
118 hűségpontot kapsz a termék megvásárlása után, ha törzsvásárló vagy!
mennyiség:
10 szelet:
18 cm 18 cm 3,5 cm Egy nap
Köszönjük a tortát, nagyon finom volt! A megajándékozott pedig kifejezetten örült neki, hogy tényleg egy paleo tortát kapott!
A torta nagyon finom volt! Friss és intenzív ízek voltak, nagyon szerettük! Annak ellenére, hogy minden mentes tortáról van szó, semmilyen utóízt nem tapasztaltunk. Isteni volt! Biztos hogy rendelünk még! :) Köszönjük!
A torta isteni finom! Nővérem nagyon szereti a mákos süteményeket és ez főnyeremény volt a részére! Csak ajánlani tudom :)
Pontos kiszállítás, kedves, mosolygós futár Professzionális kivitel, egy teljes nap hűtőben tartás után is tökéletesen friss és nagyon kellemes íz. Nagyon köszönjük!
Rendkívül elégedett voltam. Minden lépésről értesítést kaptam, időben szállították ki, igényesen, szépen csomagolva. és a lényeg, hogy a torta is nagyon finom volt. Köszönjük, visszatérők leszünk :-)


Kosaram 0