Betöltés circle

Virágzó szerelem csomag

Ezzel az ajándékcsomaggal, idén még korábban érkezik a tavasz! Élvezzétek akár a szabadban ezt a különleges válogatást, ahol nemcsak a természet, hanem a szerelmetek is még jobban virágzik! A légies és végtelenül gyümölcsös, romantikus csomagolással ellátott, hazai különlegességet, a Maison Aux Poix 2020-as Furmintját ízben passzoló málnás trüffellel párosítottuk, valamint nem maradhatott ki Valentin-napi válogatásunkból a rosegold szíves lufi és a nők egyik kedvenc tavaszi virága, a tulipán sem, ami egy gyönyörű csokorba kötve varázsolja majd el a párodat, a ti legszerelmesebb napotokon.

Maison aux Pois Furmint 2020:Klasszikus furmintnak indul a pohárban, visszafogott ásványosság, eső utáni bazalt. Utána grapefruit és őszibarack illata robban a pohárban. Kerek, kedves korty, kis természetes maradékcukor és vibráló tokaji savak szép egyensúlya.

Rózsa Virágai - Tulipáncsokor:Festői tulipáncsokor, mely mosolyt csal kedvesünk arcára.

Calico Truffles Málna - 80 g: Természetes málna pürével készített zselés trüffel golyó étcsokoládé burokkal. A málna gyümölcsös, enyhén savas ízvilága tökéletes összhangba kerül a magas kakaótartalmú étcsokoládéval, melyet rubinvörös színű liofilizált málna por réteg tesz még vonzóbbá.

Rose gold szíves lufi - 3 db:Elegánsan fénylő szíves lufik, melyek emelnek a szerelmes hangulaton.
ár:
16 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0