Betöltés circle

Tejcsokoládé Mennyország Bean-to-Bar Gourmet Box

Gondosan összeválogatott Tejcsokoládé Mennyország ajándékcsomagunk garantáltan boldoggá teszi a krémesen lágy tejcsokoládé imádókat. Ajándékozd meg önmagadat, vagy egy kedves szerettedet!

Qantu Oh La Vache!, Peru 60%-os tejcsokoládé - 50 g: Ez a tábla a világ két legjobbjának adózik: a perui fehér kakaó finomságának és a kanadai tej édességének. Az eredmény, egy elképesztő tejcsokoládé, amely arra késztet minket, hogy azt mondjuk: Oh La Vache!

Harrer 50%-os tejcsokoládé kovászolt kenyérrel, olívaolajjal és sóval - 50 g:Kovászolt kenyérrel, olívaolajjal és sóval ízesített 50% bean to bar tejcsokoládé.

Fruition - Barnavajas 43%-os Tejcsokoládé - 60 g: A Ronnybrook Farm Dairy tejüzemben készült barnított vaj mély karamellás ízeket kölcsönöz ennek a klasszikus tejcsokoládé szeletnek az értelmezéséhez.

Heinde & Verre Smooth Piura Peru 61%-os Tejcsokoládé - 70 g:Perui Piura Blanco kakaóbabból készült, élénk, selymes, sötét tejcsokoládé. Az összetett ízeket egy csipetnyi krémes holland tehéntej teszi teljessé. Utóízében karamell, kandírozott gyümölcsök, diófélék és egy csipetnyi trópusi fűszer.

Svenska Kakao - Kókusztej 54%-os Vegán 'Tej'csokoládé - 50 g: Vegán tejcsokoládé, amelynek alapanyaga tej helyett kókuszital. Diós csokoládé, a méz és a piros bogyós gyümölcsök jegyei között finom egyensúlyt teremtve. Kézzel készített csokoládé tábla Svédországból, gyönyörű dizájnnal.
ár:
18 990 Ft / csomag
mennyiség:
csomag:
cm cm cm Aznapi
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0