Betöltés circle

Szeretlek, Anyu! - gourmet box (M-es)

Vidám anyák napi csomagunkban az (is) a jó, hogy amellett, hogy minden anya, anyu, mama, mami és nagyi szívét egy csapásra rabul ejti, könnyedén megosztható: azaz akár a férjeknek, apukáknak és nagypapáknak is jut a csinos édességekből. A Bubó macaronok nyolcféle ízben sorakoznak a válogatás dobozban, míg a Calico trüffel kreációit öt variációban kóstolhatjuk meg. Biztosíthatunk róla, hogy a Bubó sajttortás csokoládéjára és a Calico étcsokis meggyszemeire sem lesz panasz egyik oldalról sem. Az apák napja meg mindjárt itt van ;)

Rózsa virágai - Tulipán csokor: Impozáns tulipán csokor költeményünk garantáltan elbűvöli a kedvenc hölgyedet.

Bubó Macaron - 8 db: Csodás, komplex ízvilág, könnyed és dekoratív külső. Macaron válogatásunkra valamennyi jelző igaz, mely nyolc féle ízben kóstolható: pisztácia, csokoládé, gianduja, karamell, kalamansi, vanílla, viola és málna.

Calico Truffles Assortment - 135 g: Ebben a különleges kollekcióban ötféle különböző trüffel kreáció található meg, mely változatos íz- és szín kavalkáddal kápráztatja el fogyasztóját:
- Málnazselé étcsokoládé burokban, liofilizált málna porba hempergetve
- Mangó/passiógyümölcs zselé étcsokoládé korpuszban, liofilizált mangó porral díszítve és ízesítve
- Sós pisztácia tejcsokoládé burokban, zöld trüffel színező porba forgatva
- Tejcsokoládés gianduja étcsokoládé golyóban, kakaóporos befejezéssel
- Karamellizált fehér csokoládés ganache töltelék, ír krémlikőrrel, tejcsokoládé köntösben, finomra őrölt kolumbiai nádcukorba panírozva

Bubó Sajttortás csokoládé tábla: Fehércsokoládés enyhén vaníliás táblás élvezet, ropogós eper darabokkal.

Calico Dragée Amarena - 120 g: Különleges ízvilágú Amarena meggy szemek étcsokoládé burokkal, liofilizált meggyporral. Olaszországból származó, híresen finom Amarena meggy szemek, melyeket ízben jól harmonizáló, magas kakaótartalmú étcsokoládéval vontak be gömbölyű drazsévá, amit végezetül finom réteg liofilizált meggyporral tettek még gyümölcsösebbé.
ár:
32 990 Ft / csomag
mennyiség:
csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0