Betöltés circle

Szerelmes játékos gourmet box (M-es)

Igazi nagy játékos vagy? A Stories pároknak kifejlesztett társasjáték, ami segít még inkább elmélyíteni a szerelmetetek. Mi nők, imádjuk a mély beszélgetéseket – ez a játék egy üveg ellazító pezsgővel és egy vörös, szívmintás tortával tökéletes esti program. Válaszd ezt a gourmet boxot és nyisd meg a szíved! A barátnőd el fog olvadni az ajándéktól – de leginkább Tőled ;)

Bubó Red love torta - 5 szeletes: Mandulás piskóta alap, reszelt citrom, ropogós cookie, mandula, málna és fehér csokoládé rózsaszín borssal, málna krém borítással és görög joghurt mousse.

Kreinbacher Rosé: Az élénk, pink grapefruit árnyalat tökéletes kiegészítője egy finom női megjelenésnek. Illatát lédús erdei gyümölcsök, málna, mellette némi virág vezetik. Ízben friss lime, érett meggy és szilva, nektarin és herbális jegyek dominálnak. Élénk savak és finom, puha buborékok jellemzik. Gyümölcsökkel teli, megnyerő karakter, utóíze kellően hosszú. Azoknak ajánljuk, akiket vonz a spontaneitás.

Stories kártyajáték: Kifejezetten pároknak, párkapcsolatban lévőknek szóló kártyajáték. A közös élményen túl, az eszköz segít játékos formában erősíteni a kommunikációt. Az esetleges problémákra szintén játékos formában rávilágíthat, amely hozzájárulhat az őszintébb, jobb párkapcsolathoz.
ár:
25 990 Ft / csomag
mennyiség:
csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0