Sárgabarack mousse mangóval és mákos vaníliakrémmel POC007
4.6/5 (7)
Fedezd fel a sárgabarack mousse és a mangó trópusi ízvilágának harmóniáját, amelyet a mákos vaníliakrém különlegessége tesz igazán felejthetetlenné. Az alap puha, nedves piskótából készül, amely búzalisztből, vajból és tojásból áll, tökéletesen kiegyensúlyozott ízekkel.
A friss sárgabarack mousse lágy textúrája tökéletes összhangban van a mangó és maracuja egzotikus ízeivel, míg a mákos vaníliakrém enyhén édes és különleges textúrát biztosít. A torta díszítése pirított mák és fehércsokoládé, amelyek a desszert krémes és gazdag élményét tovább fokozzák.
Ez a torta minden ízében a nyarat idézi, frissességet és különlegességet kínál minden falatban. Ideális választás különleges alkalomra, amelyet emlékezetessé szeretnél tenni.
“Természetesen most is minden hibátlan volt, mivel a választott pezsgő nem volt elérhető, felajánlottak nekem egy Sauska Brut-ot, ami elképesztően jó volt. Köszönjük a csokit is, szintén különlegesen jó választás volt. A tortákról csak a legjobbakat lehet elmondani. Továbbra is kizárólag innen fogunk rendelni, köszönjük ezeket az ízélményeket!