Betöltés circle

Pezsgő boldogság csomag

Egy kis extra pezsgésre vágytok Valentin napon? Élvezzétek ki ezt a csomagot együtt a legexkluzívabb pezsgővel, tortával, édességekkel és kiegészítőkkel és hagyd, hogy elvarázsoljon a szerelem! A csomagba a lágyan habzó Moet & Chandon Grand Vintage Rosé pezsgő mellé egy szíves kiszúrókkal ellátott, szív alakú málnás mousse tortát rejtettünk, amely garantáltan elolvasztja szerelmed szívét. Ezt még megkoronáztuk számos prémium minőségű csokoládé különlegességgel, trüffellel, valamint egy olyan széttörhető étcsokoládé bársony szívet is belecsempésztünk a csomagba, amely még több kis szív alakú csokoládét rejt egy szigorúan titkos üzenettel.

Bubó Red love torta - 5 szeletes: Mandulás piskóta alap, reszelt citrom, ropogós cookie, mandula, málna és fehér csokoládé rózsaszín borssal, málna krém borítással és görög joghurt mousse.

Moet & Chandon Grand Vintage Rosé 2013: Minden Grand Vintage évjárat egyedülálló, kifejezve a Moët Chandon pincemesterének az adott évről alkotott személyes értelmezését. A Grand Vintage Rosé 2013 a ház 44 évjáratos, roséja, amely tovább emeli a Moët Chandon vintage pezsgők gyűjteményét. Telt és gyümölcsös korty, fűszeres lecsengéssel, lassan nyíló bőrös, csokoládés és szárított virágos jegyekkel.

Bubó Ropogós kukorica és málna csokoládé: Pirított kukorica és ropogós málna étcsokoládé köntösbe burkolva.

BREAK my heart big: Nagyméretű étcsokoládé szív, benne 12 darab szív alakú csokoládé bombával és egy titkos üzenettel. Különlegesen édes ajándék a rejtélyek kedvelői számára. Hívd játékra a kedvesed - egy finom pezsgő mellett édes élmény lesz a csokiszív-törés!

Calico Ruby csokoládé tábla - 50 g: Natúr ruby csokoládé tábla, mely a különleges ruby kakaóbaboknak és az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően kápráztat el vonzó színével és gyümölcsös ízével, mindezt színezőanyagok és hozzáadott aromák nélkül.

Calico Dragée Amarena - 120 g: Különleges ízvilágú Amarena meggy szemek étcsokoládé burokkal, liofilizált meggyporral. Olaszországból származó, híresen finom Amarena meggy szemek, melyeket ízben jól harmonizáló, magas kakaótartalmú étcsokoládéval vontak be gömbölyű drazsévá, amit végezetül finom réteg liofilizált meggyporral tettek még gyümölcsösebbé.

Calico Truffles Málna - 80 g: Természetes málna pürével készített zselés trüffel golyó étcsokoládé burokkal. A málna gyümölcsös, enyhén savas ízvilága tökéletes összhangba kerül a magas kakaótartalmú étcsokoládéval, melyet rubinvörös színű liofilizált málna por réteg tesz még vonzóbbá.

Torta beszúró szívek és nyilak
ár:
61 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0