Betöltés circle

Örökké együtt csomag

Tudjuk, hogy a ti szerelmetekhez nincs hasonló - éppen ezért rejtettünk ebbe a csomagba olyan ital és desszert különlegességeket, amelyek tökéletessé varázsolják a ti legromantikusabb napotokat. A rosé pezsgőt egy exkluzív málnás-mandulás-fehér csokoládés mousse tortával párosítottuk, amely mellé még egy beszélgetős kártyajátékot is rejtettünk, így ez egy tökéletes alkalom lehet arra, hogy még jobban megismerjétek egymást.

Bubó Red love torta - 5 szeletes: Mandulás piskóta alap, reszelt citrom, ropogós cookie, mandula, málna és fehér csokoládé rózsaszín borssal, málna krém borítással és görög joghurt mousse.

Kreinbacher Rosé: Az élénk, pink grapefruit árnyalat tökéletes kiegészítője egy finom női megjelenésnek. Illatát lédús erdei gyümölcsök, málna, mellette némi virág vezetik. Ízben friss lime, érett meggy és szilva, nektarin és herbális jegyek dominálnak. Élénk savak és finom, puha buborékok jellemzik. Gyümölcsökkel teli, megnyerő karakter, utóíze kellően hosszú. Azoknak ajánljuk, akiket vonz a spontaneitás.

Stories kártyajáték: Kifejezetten pároknak, párkapcsolatban lévőknek szóló kártyajáték. A közös élményen túl, az eszköz segít játékos formában erősíteni a kommunikációt. Az esetleges problémákra szintén játékos formában rávilágíthat, amely hozzájárulhat az őszintébb, jobb párkapcsolathoz.
ár:
25 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0