Betöltés circle

Nőnapi virágos, csokis gourmet box (L-es)

Szeretnél egy óriási mosolyt látni az arcán? Még a legkomolyabb kolléganő, a legszigorúbb anyós és a legkritikusabb barátnő is elgyengül egy ilyen grandiózus csomagtól. Macaronok és csokoládé Barcelona egyik legjobb cukrászdájából, színpompás virágcsokor, lufik, ahol a lágy trüffel a pont az i-re. Érteni és értékelni fogja az igyekezeted és azt, hogy egy gáláns úriember vagy. Válaszd ezt, ha igazán lenyűgöznéd a hölgyet!

Rózsa virágai - Tulipán csokor: Impozáns tulipán csokor költeményünk garantáltan elbűvöli a kedvenc hölgyedet.

Bubó Macaron - 8 db: Csodás, komplex ízvilág, könnyed és dekoratív külső. Macaron válogatásunkra valamennyi jelző igaz, mely nyolc féle ízben kóstolható: pisztácia, csokoládé, gianduja, karamell, kalamansi, vanílla, viola és málna.

Calico Truffles Assortment - 135 g: Ebben a különleges kollekcióban ötféle különböző trüffel kreáció található meg, mely változatos íz- és szín kavalkáddal kápráztatja el fogyasztóját:
- Málnazselé étcsokoládé burokban, liofilizált málna porba hempergetve
- Mangó/passiógyümölcs zselé étcsokoládé korpuszban, liofilizált mangó porral díszítve és ízesítve
- Sós pisztácia tejcsokoládé burokban, zöld trüffel színező porba forgatva
- Tejcsokoládés gianduja étcsokoládé golyóban, kakaóporos befejezéssel
- Karamellizált fehér csokoládés ganache töltelék, ír krémlikőrrel, tejcsokoládé köntösben, finomra őrölt kolumbiai nádcukorba panírozva

Bubó Ropogós kukorica és málna csokoládé: Pirított kukorica és ropogós málna étcsokoládé köntösbe burkolva.

Calico Dragée Amarena - 120 g: Különleges ízvilágú Amarena meggy szemek étcsokoládé burokkal, liofilizált meggyporral. Olaszországból származó, híresen finom Amarena meggy szemek, melyeket ízben jól harmonizáló, magas kakaótartalmú étcsokoládéval vontak be gömbölyű drazsévá, amit végezetül finom réteg liofilizált meggyporral tettek még gyümölcsösebbé.

Átlátszó, piros szíves lufik - 3 db
ár:
27 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0