Betöltés circle

Rózsaszín boldogság anyák napi gourmet box (L-es)

Ha van tökéletes anyák napi csomag, akkor ez az! Gourmet boxunk minden eleme pasztell bájban ragyog: a boglárka csokor friss és derűs, a Calico málnás trüffel desszertje és ruby csokoládéja az édes csábítási megtestesítői. És akkor még nem szóltunk a Maison aux Pois Furmintról, ami gyönyörű palackjában varázslatos nedűt rejt.

Maison aux Pois Furmint 2020:Klasszikus furmintnak indul a pohárban, visszafogott ásványosság, eső utáni bazalt. Utána grapefruit és őszibarack illata robban a pohárban. Kerek, kedves korty, kis természetes maradékcukor és vibráló tokaji savak szép egyensúlya.

Rózsa Virágai - Hölgyemény:Finom és bájos akár egy igazi hölgyemény. Ezt a csokrunkat a mesés ''cloni'' boglárka teszi különlegessé.

Calico Truffles Málna - 80 g: Természetes málna pürével készített zselés trüffel golyó étcsokoládé burokkal. A málna gyümölcsös, enyhén savas ízvilága tökéletes összhangba kerül a magas kakaótartalmú étcsokoládéval, melyet rubinvörös színű liofilizált málna por réteg tesz még vonzóbbá.

Calico Ruby csokoládé tábla - 50 g:Natúr ruby csokoládé tábla, mely a különleges ruby kakaóbaboknak és az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően kápráztat el vonzó színével és gyümölcsös ízével, mindezt színezőanyagok és hozzáadott aromák nélkül.
ár:
37 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0