Betöltés circle

Nőnapi spanyol-magyar cukormentes gourmet box (S-es)

Prémium csokoládé bonbon Barcelona egyik legjobb cukrászdájából, elsőosztályú hazai pezsgő egy szál vörös rózsával koronázva. Ez a csomag azt hirdeti, hogy igazán fontos számodra az, akinek ajándékozod. Lepd meg ezzel a gourmet box-szal, hiszen minden nő imádja, ha megbecsülik!

Kreinbacher extra dry: Az illatban érezhető finom aromák között alma, virágok, hársméz. Szájban a gyümölcsös jegyek közül a citrusok, grapefruit és ananász emelkedik ki, a háttérben vanília és péksütemények. Friss, de egész kerek és kellemes habzású, utóízében visszafogott ásványos-sós jelleg érződik. Az optimális dosage miatt ételek sokoldalú kisérője.

Calico Dragée Mandula - 120 g: Szicíliai pörkölt mandula szemek hozzáadott cukor nélkül készített étcsokoládéval házasítva, melyet prémium minőségű, vöröses színárnyalatú kakaóporral vontunk be. Egy igazi klasszikus, melyet mostantól a cukor fogyasztását kerülők is egyaránt élvezhetnek.

Calico étcsokoládé tábla 66% - 50 g: Saját házasítású étcsokoládé tábla 66% – hozzáadott cukor nélkül. Rusztikus textúrájához, intenzív kakaós karakteréhez enyhe gyümölcsösség párosul.

Rózsa Virágai - Tulipán
ár:
14 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0