Betöltés circle

Női italcsomag - Platina

Rózsaszínbe burkolt női csomagjaink kiváló választások a gyengéd és kényeztető időtöltéshez. A frissítő rosé buborékok a női lélek igazi felpezsdítői, melyek pompás kísérői az édes desszertkülönlegességeknek. A gin tonik kedvelők is változatos palettáról választhatnak, de csomagjainkban a tea, méz és kávé különlegességeket kedvelőkre is gondoltunk.

Mrs. Millicent Speakeasy Gin 44,4% - 700 ml: A kiváló hazai pálinkákat előállító Bestillo pálinkafőzde remeke, mely tovább színesíti az egyre izgalmasabb hazai gin felhozatalt. Készítése során megőrizte a ginekre jellemző markáns, borókás jegyeket, melyet olyan fűszerek és növények tesznek izgalmassá és gazdaggá, mint a kardamom, a bergamott vagy narancs. Karaktere letisztult és komplex, melyet citrusos jelleg kísér. Citrusossága miatt önmagában is megállja a helyét, koktélokban, klasszikus gin & tonik kombinációkban is remek élményt kínál.

Fentimans Pink Grapefruit tonik – 2x200 ml: Üdítő tonik rózsaszín grapefruit lével és természetese növényi kivonatokkal. Eredetileg a Fentimans növényi alapú üdítőitalait kőedényekben szállították és árulták háztól-házig, miközben az italok erjedése folytatódott tovább. Thomas Fentiman ükapjának köszönhetően később pasztörizálták és palackozták az italokat, így hosszabb ideig megmaradhatott üdítő frissességük.

Gin pohár: A pohár kiemeli a legjobb gin-ek aromáit, karc- és törésállósága egyedülálló a piacon. Esztétikus long drink pohár, a tökéletes ginek élvezetéért.

Calico Ruby csokoládé tábla - 50 g: Natúr ruby csokoládé tábla, mely a különleges ruby kakaóbaboknak és az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően kápráztat el vonzó színével és gyümölcsös ízével, mindezt színezőanyagok és hozzáadott aromák nélkül.

Bubó Macadam – 100 g: Karamellizált makadámdió fehér csokoládéval, madagaszkári vaníliával, sóvirággal és kakaóporral bevonva. Az édes és a sós ízek kiegyensúlyozott kontrasztja igazi csemege az érzékek számára.

Calico Dragée Amarena - 120 g: Különleges ízvilágú Amarena meggy szemek étcsokoládé burokkal, liofilizált meggyporral. Olaszországból származó, híresen finom Amarena meggy szemek, melyeket ízben jól harmonizáló, magas kakaótartalmú étcsokoládéval vontak be gömbölyű drazsévá, amit végezetül finom réteg liofilizált meggyporral tettek még gyümölcsösebbé.

Monty Bojangles Choccy Scoffy trüffel - 100 g: Monty Bojangles világban minden finom, színes és vidám – és mindez összpontosul a csokoládékban. A trüffelek egy gyönyörű francia kisvárosban, a Loire-menti Angers-ban készülnek egy 1934-es receptúra alapján. Ezek az extra csokoládés francia trüffelek, magas minőségű keserédes kakaóporba forgatva selymesen kényeztető hatást nyújtanak a kóstoló számára.

Maison aux Pois Sauvignon Blanc: Fűszeres, gazdag ízű, páratlanul kedves bort adó fajta. Gyümölcsei, vibráló savai és félreismerhetetlen illatjegyei harmóniában vannak a borvidék ásványos karakterével. Nem behízelgő, inkább maszkulin sauvignon blanc, meglepő déli gyümölcsökkel, főleg a friss ananász lédús, savas ízével. Vagány, jóivású, hosszú.
ár:
48 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0