Betöltés circle

Női italcsomag - Ezüst

Rózsaszínbe burkolt női csomagjaink kiváló választások a gyengéd és kényeztető időtöltéshez. A frissítő rosé buborékok a női lélek igazi felpezsdítői, melyek pompás kísérői az édes desszertkülönlegességeknek. A gin tonik kedvelők is változatos palettáról választhatnak, de csomagjainkban a tea, méz és kávé különlegességeket kedvelőkre is gondoltunk.

Kreinbacher Rosé: Az élénk, pink grapefruit árnyalat tökéletes kiegészítője egy finom női megjelenésnek. Illatát lédús erdei gyümölcsök, málna, mellette némi virág vezetik. Ízben friss lime, érett meggy és szilva, nektarin és herbális jegyek dominálnak. Élénk savak és finom, puha buborékok jellemzik. Gyümölcsökkel teli, megnyerő karakter, utóíze kellően hosszú. Azoknak ajánljuk, akiket vonz a spontaneitás.

Calico Gold csokoládé tábla - 50 g: Karamellizált fehér csokoládé tábla. Arany színű karamellizált fehér csokoládé tábla egy csipetnyi sóval fűszerezve, mely jól kiegyensúlyozott, gazdag ízvilágával garantáltan elnyeri tetszését a karamelles ízek kedvelőinek.

Monty Bojangles Berry Bubbly trüffel - 100 g: Ez a csodás málnás, gyümölcsös ízesítésű trüffel a legfinomabb kakaóporba lett forgatva. Ha mindez még nem lenne elég, Monty-ék a csokoládés töltelékben robbanós cukorka darabokat is elrejtettek!
ár:
16 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0