Betöltés circle

Női Gourmet box - Arany

Női ajándékcsomagjainkat a klasszikus elegancia inspirálta, mellyel bármelyik hölgy könnyen azonosulhat. A lágy, édes ízek és a könnyed italok mellett számos olyan kiegészítőt tartalmaznak, melyek mindennapi elemei lehetnek egy kifinomult nő életének. A csomagok négy különböző méretben elérhetőek.

Élménygyűjtő füzet: A Malinovka Szolnoki-Szendrődi Judit, MOME-n végzett formatervező márkája. A Wanderlust füzet az illusztráció és a formatervezés ötvözésével alkotott termékkollekciójának csodás darabja. Termékei megtalálhatók számos hazai dizájn boltban, múzeum shopban és most már az Édes Város ajándékcsomagjaiban is. A Wanderlust élménygyűjtő füzet egy izgalmas élmény- és önismereti kalauz. Segítségével elkészítheted a saját élménylistádat, legyen szó már átélt vagy vágyott élményekről. Egy tökéletes társ önmagad és a világ megismeréséhez.

Petit Villebois Sauvignon Blanc 2021 Vin de France: A borvidéki korlátok alól kimozduló bor, a Loire-völgyben és az atlanti parti ültetvényeken termő fiatalabb tőkékről készül. Az évjáratról-évjáratra megbízható alapbor készítése során a maximális minőség és a gyümölcs frissességének megtartása az alapelv. Éjszakai szüret, kíméletes préselés, hat hónap finomseprőn érlelés tartályban. Fajtajelleges sauvignon blanc karakter, tiszta ízek, zöldalma, citrusok, bodza és kifejező sósság jellemzi.

Monty Bojangles Choccy Scoffy trüffel - 100 g: Monty Bojangles világban minden finom, színes és vidám – és mindez összpontosul a csokoládékban. A trüffelek egy gyönyörű francia kisvárosban, a Loire-menti Angers-ban készülnek egy 1934-es receptúra alapján. Ezek az extra csokoládés francia trüffelek, magas minőségű keserédes kakaóporba forgatva selymesen kényeztető hatást nyújtanak a kóstoló számára.

Calico Ruby csokoládé tábla - 50 g: Natúr ruby csokoládé tábla, mely a különleges ruby kakaóbaboknak és az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően kápráztat el vonzó színével és gyümölcsös ízével, mindezt színezőanyagok és hozzáadott aromák nélkül.

Michel Cluizel Ivoire fehércsokoládé - 70 g: A tej, a vanília és az omlós tészta édes árnyalataival, ez a fehér csokoládé tábla elbűvölő jegyeivel valamennyi csokoládé ínyenc kegyeit elnyeri. Ízeit a vajas sütemény, a vaníliás tej, a vaníliás puding, a könnyed karamell és egy csepp frissesség teszi teljessé.

Bubó Kajú - 100 g: Karamellizált kesudió fehér csokoládé bevonattal, pirított napraforgómaggal, Camargue sóvirággal és selymes kakaóporral hintve. A pirított magvak tökéletes harmóniát alkotnak a selymesen krémes fehér csokoládéval és a sóvirág fanyarságával.

Calico Dragée Amarena - 120 g: Különleges ízvilágú Amarena meggy szemek étcsokoládé burokkal, liofilizált meggyporral. Olaszországból származó, híresen finom Amarena meggy szemek, melyeket ízben jól harmonizáló, magas kakaótartalmú étcsokoládéval vontak be gömbölyű drazsévá, amit végezetül finom réteg liofilizált meggyporral tettek még gyümölcsösebbé.
ár:
34 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0