Betöltés circle

Martin's cakes x Mrs. Millicent Gin Valentin-napi csomag

Nehéz lenne jobb párosítást találni a romantikus időtöltéshez, mint Martin's cakes bársonyos szív desszertjei és Mrs Millicent titokzatos ízjegyei egy csomagban ötvözve. Csomagjaink kis (4 db desszert), illetve nagy (8 db desszert) méretben rendelhetőek, esztétikus ajándéktáskában tálalva.

Martin's cakes bársonyos gin szívek: Bársonyos köntösbe burkolt, gazdag csokoládé szívek, Mrs Millicent gin izgalmas aromáival fűszerezve.

Mrs Millicent Speakeasy Gin: Mrs Millicent az a fajta nő, aki belecsöppen az életedbe, majd anélkül, hogy kétszer is meggondolná magát, bármelyik pillanatban kilép belőle. Egy újhullámos gin, amely a boróka mellett számos fűszernövény és fűszer keveréke: kardamom, narancs, bergamott és pár titkos összetevő illatát, ízeit fedezhetjük fel benne. Karaktere friss és egyedi, komplexitása mellett is egyensúlyos, fűszerei izgalmasan kiegészítik egymást. Citrusos jellege miatt önmagában is megállja a helyét, koktélokban, klasszikus gin & tonic kombinációban is táncol, csak hagyni kell a gint, hadd vezessen.
ár:
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

kicsi:
cm cm cm 3 nap
nagy:
cm cm cm 3 nap
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0