Betöltés circle
A cukrászda cégeknek nem, kizárólag magánszemélyek számára tud számlázni !

Gyerektorta Circle1

4.4/5 (7)
Ennek a 0-99 éves korig ajánlott színes gyerektortának a belsejében különböző textúrák különleges kombinációját találod: puha és szaftos piskótalapok között krémes ganache-okat és egyéb gyümölcs- vagy krémbetéteket, a külsején pedig olasz vajkrém bevonatot és ételfestékkel színezett kör alakú vajkrém festéseket (a torták nem teljesen burkoltak, helyenként látszódnak a piskótaszélek, a festések pedig kézzel készülnek, így minden tortán kicsit eltérhetnek). Az alábbi lenyíló menükből válaszd ki a tortád ízét, a festések lehetséges színkombinációinak egyikét, illetve ha mentes verziót szeretnél glutén- vagy laktózmentes változatban is megrendelheted. A tortára a festések mellett színes cukorszórat is kerül.
ár:
135 hűségpontot kapsz a termék megvásárlása után, ha törzsvásárló vagy!
mennyiség:
Szabadság miatt zárva: 2024-06-22 és 2024-06-24 között
6 szelet:
cm cm cm Egy nap
12 szelet:
cm cm cm Egy nap
16 szelet:
cm cm cm Egy nap
20 szelet:
cm cm cm Egy nap
Excellent service and products! Easy to order, on time delivery and very nice customer service. In love with this concept.
Már másodjára rendeltem ezt a gyerektortát. A gyerekeknek és a szülőknek is nagyon ízlett. Mi a csokis málnàst kértük. Ebben nagyon finom málnaréteg van. Amit mindenki külön kiemelt.
Isteni volt a torta, a kislányom 1 éves szülinapjára rendeltük. A kiszállítás is hibátlan volt.
A futár extra kedves és rugalmas volt. A torta gyönyörű és nagyon finom! Köszönjük!
Nagyon finom volt a torta, puha volt és friss. Nagyon szép is volt. Meg vagyok elégedve mindennel.


Kosaram 0