Betöltés circle

Férfi italcsomag - Platina

Férfi italcsomagjainkban minden olyan kiegészítőt megtalálsz, ami egy hosszú nap utáni lazításhoz szükséges. Az egyedülálló italokat elegáns poharakkal, és ízekben gazdag csokoládékkal társítottuk, valamint kézműves magyar termékeket, illetve tea és méz különlegességeket is rejtettünk a csomagokba.

Billecart-Salmon Brut Réserve: Elegáns aromák, telt, boros íz, majd kellemes frissesség egy olyan cuvée-ben, amely bármilyen alkalomra megfelel. A Billecart-Salmon Brut Réserve egy kerek, harmonikus és kiegyensúlyozott pezsgő. Ez a szalmasárga tükröződésű cuvée lassan emelkedő buborékainak finomságával és tartós habjával tűnik ki igazán. Virágos frissességgel érintett érettség társul ehhez a cuvée-hez, mely az érett körte aromáját lélegzi.

Spiegelau pezsgőspohár: A Spiegelau kristálypoharak elsőosztályú minősége mögött a mesteri szakértelem és a gyártástechnológiai know-how áll. Élvezd a pezsgő élményt évfordulókon vagy szilveszteri partikon, ezekben az elegáns és kifinomult poharakban!

Monty Bojangles Choccy Scoffy trüffel - 100 g: Monty Bojangles világban minden finom, színes és vidám – és mindez összpontosul a csokoládékban. A trüffelek egy gyönyörű francia kisvárosban, a Loire-menti Angers-ban készülnek egy 1934-es receptúra alapján. Ezek az extra csokoládés francia trüffelek, magas minőségű keserédes kakaóporba forgatva selymesen kényeztető hatást nyújtanak a kóstoló számára.

Calico Gold csokoládé tábla - 50 g: Arany színű karamellizált fehér csokoládé tábla egy csipetnyi sóval fűszerezve, mely jól kiegyensúlyozott, gazdag ízvilágával garantáltan elnyeri tetszését a karamelles ízek kedvelőinek.

Bubó Macadam - 100 g: Karamellizált makadámdió fehér csokoládéval, madagaszkári vaníliával, sóvirággal és kakaóporral bevonva. Az édes és a sós ízek kiegyensúlyozott kontrasztja igazi csemege az érzékek számára.

Bubó Kajú - 100 g: Karamellizált kesudió fehér csokoládé bevonattal, pirított napraforgómaggal, Camargue sóvirággal és selymes kakaóporral hintve. A pirított magvak tökéletes harmóniát alkotnak a selymesen krémes fehér csokoládéval és a sóvirág fanyarságával.
ár:
44 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0