Betöltés circle

Férfi italcsomag - Ezüst

Férfi italcsomagjainkban minden olyan kiegészítőt megtalálsz, ami egy hosszú nap utáni lazításhoz szükséges. Az egyedülálló italokat elegáns poharakkal, és ízekben gazdag csokoládékkal társítottuk, valamint kézműves magyar termékeket, illetve tea és méz különlegességeket is rejtettünk a csomagokba.

Kreinbacher Prestige Brut: Illatban citrusokkal és fehérhúsú gyümölcsökkel nyit, friss karakterét kalács gazdagítja. Jól strukturált pezsgő, amely már fejlődési útja elején jelzi, hogy valóban a Birtok legkiemelkedőbb tétele. Elegáns az összhatás, habzása puha és kellemes. Kristálytiszta, a citrusosság mellett lédús gyümölcsösség és ananász, mellette finom érlelési jegyek érezhetők. Egész hosszú utóízében grapefruit és némi sósság. Több mint figyelemre méltó pezsgő azok számára, akik presztízs élményre vágynak, és nem csak a jeles alkalmakra keresik a legjobbat.

Spiegelau pezsgőspohár: A Spiegelau kristálypoharak elsőosztályú minősége mögött a mesteri szakértelem és a gyártástechnológiai know-how áll. Élvezd a pezsgő élményt évfordulókon vagy szilveszteri partikon, ezekben az elegáns és kifinomult poharakban!

Calico Gold csokoládé tábla - 50 g: Arany színű karamellizált fehér csokoládé tábla egy csipetnyi sóval fűszerezve, mely jól kiegyensúlyozott, gazdag ízvilágával garantáltan elnyeri tetszését a karamelles ízek kedvelőinek.
ár:
18 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0