Betöltés circle

Étcsokoládé-rum-sárgabarack Vegán ZAA10

4.7/5 (12)
Ez a tökéletes egyensúly a szuper gazdag étcsokoládé és a bársonyosan sima sárgabarack között egy icipici rummal kiegyensúlyozva. Lényegében egy sacher vegán verzióban, de szerintünk még az eredetinél is sokkal jobb! :) Az omlós, szaftos étcsokoládés piskóta elolvad a szádban, majd beköszönt a sárgabarack réteg gyümölcsös frissessége és végül a lecsengésben a rum is megjelenik.
ár:
13 450 Ft / 8 szelet
135 hűségpontot kapsz a termék megvásárlása után, ha törzsvásárló vagy!
mennyiség:
8 szelet:
17 cm cm 6 cm Aznapi
Meglepetésként szántam a 200 km-re élő hugomnak. És betalált! Mivel én nem voltam ott csak őket tudom idézni (és még ami a fényképen is jól látható) nagyon finom és kifejezetten ízlett nekik, hogy nem volt túl édes és a barack nem lekvárból volt, hanem valamiféle azsaltbarack pürésítve. Lényeg, hogy nagyon szép kivitelezésű és finom mentes tortát kaptak! Köszönöm!!
Nagyon csokis, nagyon gyümölcsös. Tészta kicsit brownie jellegű. Az ízek jól kiegészítik egymást. 8 szeletes tortát kértünk, de annyira tartalmas, hogy mi minden szeletet megfeleztünk így 8 szeletes tortából 16 szeletes lett. Nagyon finom ízletes. Nagyon jó választás volt. Egy igazán karakteres pasis torta. Édes Várost is értékeljem, hát a kapcsolattartás és kiszolgálás elsőosztályú. Kiszállítás szenzációs volt, segítőkész, gyors, pontos és nagyon kedves volt futár kolléga.
A rendelt torta nemcsak finom, de szinte műalkotás is volt! A kiszállítás zökkenőmentes volt, az ügyfélszolgálatuk pedig figyelmes és segítőkész. Nagyon elégedett vagyok az egész folyamat során nyújtott szolgáltatással.
Nagyon finom, tömény csokoládé. Elég egy egész családnak.


Kosaram 0