Betöltés circle

Étcsokoládé Mennyország Bean-to-Bar Gourmet Box

Fedezd fel Étcsokoládé Mennyország csomagunkat, melyben a legkiválóbb bean-to-bar étcsokoládéinkat válogattuk össze. Ez a csomag igazi must have az étcsoki szerelmeseinket, igazi ízutazás minden terméke!

Heinde & Verre Dutch Original Étcsokoládé 71% - 70g: Diófélék, virágok és gyógynövények meleg, kiegyensúlyozott keveréke. Kellemes harapás, az olvadás éppen megfelelő, és hosszú csokoládés utóíz egy csipetnyi kávéval.

Chococard - Madagascar Voatsiperifery 69%-os Étcsokoládé - 80 g:Ismerkedj meg ezzel az egyedi Bean-to-Bar étcsokoládéval, amit a kiváló minőségű madagaszkári kakaóbabból készítünk. Ezt a csokoládét vadborssal fűszerezzük, így létrehozva egy lenyűgöző és ínycsiklandó ízpalettát.

Svenska - Kardamomos 71%-os étcsokoládé - 50 g:Étcsokoládé meleg és fűszeres kardamomos jegyekkel. Tökéletes párosítás kávéval. A csokoládébabok a Dominikai Köztársaság kakaóban gazdag Duarte vidékéről, az Öko Caribe termelőtől származnak. A babokat alacsony hőmérsékleten pörkölik, minimálisan dolgozzák fel, és nem adnak hozzá felesleges összetevőket.

Dick Taylor - Fekete Füge 72%-os étcsokoládé - 57 g:72%-os Madagaszkári sötét csokoládé, mely organikus brazil nádcukorral van édesítve, hogy kiemelje a kakaó gyümölcsös és virágos ízjegyeit. A csokoládé hátoldala kaliforniai fekete mission fügével van meghintve.

Cosmic Dealer 100%-os Kakaótartalmú Nyers Étcsokoládé - Kakaóbabtörettel - 50 g:Grand Cru minőségű kakaópor, vegán és gluténmentes, hozzáadott cukor nélkül. Gazdag magnéziumban, vasban, káliumban és antioxidánsokban.
ár:
14 990 Ft / csomag
mennyiség:
csomag:
cm cm cm Aznapi
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0