Betöltés circle

Elbűvölő Sárm - Férfi Gourmet Box

5.0/5 (1)
Az Elbűvölő Sárm ajándékcsomag egy igazi ínyenc válogatást kínál, amely tökéletesen ötvözi azokat az ízeket és aromákat, amelyeket a mai modern férfiak igazán értékelnek.

Monkey Shoulder Whisky: A skót Highland régióból érkező whisky igazi csúcsminőséget képviselve villant egy bámulatos blendet, amelyet három Speyside-i lepráló single maltjából készítenek.

Zaandra: Sárgabarack, étcsokoládé, sóskaramell torta - 8 szelet: Sós és édes egyenlíti ki egymást ebben a gyümölcsös, sárgabaracktól üde, mélyen csokoládés tortában, ahol a többrétegű krém könnyed csokoládés tészta alapon nyugszik. Mentesség: lisztmentes

Goosebumps - Costa Rica - 200 g: Az Hacienda Sonorán kézzel válogatják a kávészemeket, az érett cseresznyéket tiszta vízzel mossák át és kiszárítják. Ezután két hónapig tárolják, majd a szárazmalomban lehántolják, s ez az aszalt héj kerül hozzánk cascaraként.

Fruition Hudson Bourbon 61%-os étcsokoládé - 60 g:Bourbon ízű csokoládé. A Tuthilltown Spirits bourbon hordó dongáival és a Hudson Bright Lights Big Bourbonnal érlelt pörkölt kakaóbabot egy krémes, sötét tejcsokoládévá alakítják, tölgy és bourbon jegyekkel.
ár:
43 990 Ft / csomag
mennyiség:
csomag:
cm cm cm Aznapi
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0