Betöltés circle

Cukormentes anyák napi ünneplés - gourmet box (S-es)

Legyen édes az ünneplés anélkül, hogy felesleges cukrot adnánk hozzá! A Calico magas minőségű csokis finomságai bebizonyítják, hogy ez nagyon is lehetséges! A saját házasítású étcsokoládé tábla 66%-os kakaótartalommal rendelkezik, rusztikus textúrájához enyhe gyümölcsösség párosul. A drazsék szicíliai pörkölt mandulaszemeket rejtenek, étcsokoládé burkukat vöröses színárnyalatú kakaópor borítja. Az édességek tökéletes kísérője a Kreinbacher extra dry pezsgője, mely gyümölcsös-vaníliás jegyeivel teremti meg az ízharmóniát.

Kreinbacher extra dry: Az illatban érezhető finom aromák között alma, virágok, hársméz. Szájban a gyümölcsös jegyek közül a citrusok, grapefruit és ananász emelkedik ki, a háttérben vanília és péksütemények. Friss, de egész kerek és kellemes habzású, utóízében visszafogott ásványos-sós jelleg érződik. Az optimális dosage miatt ételek sokoldalú kisérője.

Calico Dragée Mandula - 120 g: Szicíliai pörkölt mandula szemek hozzáadott cukor nélkül készített étcsokoládéval házasítva, melyet prémium minőségű, vöröses színárnyalatú kakaóporral vontunk be. Egy igazi klasszikus, melyet mostantól a cukor fogyasztását kerülők is egyaránt élvezhetnek.

Calico étcsokoládé tábla 66% - 50 g: Saját házasítású étcsokoládé tábla 66% – hozzáadott cukor nélkül. Rusztikus textúrájához, intenzív kakaós karakteréhez enyhe gyümölcsösség párosul.

Rózsa Virágai - Tulipán
ár:
14 990 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0