Betöltés circle

Citrom - túró - málna - pisztácia - lisztmentes ZAA01

4.8/5 (31)
Frissítő, gyümölcsös torta könnyed piskóta alapon, ahol az üde túrókrémet gazdag málna réteg és citromos krém keretezi. Idézd meg a nyarat ezzel a könnyed alkotással! Mentesség: lisztmentes
ár:
9 900 Ft / 8 szelet
99 hűségpontot kapsz a termék megvásárlása után, ha törzsvásárló vagy!
mennyiség:
8 szelet:
17 cm cm 5 cm Aznapi
A rendelt torta igazi ízorgiát nyújtott! Könnyen kezelhető webshop, ahol a kiszállítás pontos és rugalmas. Az ügyfélszolgálatuk mindig gyorsan válaszolt, és minden kérdésemre kiterjedt figyelmet fordítottak.
A webshop egyszerűsége és a finom torták miatt választottam őket. A kiszállítás pontos és a szállító rendkívül udvarias volt. Az ügyfélszolgálatuk pedig mindenben segített. Teljes mértékben elégedett vagyok!
Az itteni torta egyszerűen maga volt az édesség édenkertje! A kiszállítás pontos és a torta gyönyörűen meg volt csomagolva. Az ügyfélszolgálatuk pedig figyelmes és segítőkész volt.
Túrós torta, savanykás, citromos ízvilággal, a túró alatt pici málnalekvárral és pisztácia szórattal. Tökéletes választás azoknak, akik nem bírják a gej, édes tortákat. Nekünk nagyon ízlett. A futár pontosan érkezett.
A webshopban található torta nemcsak finom, de szinte műalkotás is! A kiszállítás pontos és a torta szépsége minden elvárásomat felülmúlta. Az ügyfélszolgálatuk pedig kifejezetten segítőkész volt.


Kosaram 0