Betöltés circle

Bergamott - málna - pisztácia - csokoládé mousse

4.9/5 (268)
Az egyik kedvenc ízkombinációnk, a bergamott, vagyis egy különlegesen aromás citrusféle találkozása málnával és pisztáciával, amit könnyű csokoládé mousse fog körbe. A torta díszítése a fotón szereplőtől eltérhet.
ár:
114 hűségpontot kapsz a termék megvásárlása után, ha törzsvásárló vagy!
mennyiség:
Szabadság miatt zárva: 2024-02-29 és 2024-03-01 között
6 szelet:
16 cm 4,5 cm Több mint két nap
8 szelet:
14 cm 4,5 cm Több mint két nap
12 szelet:
20 cm 4,5 cm Több mint két nap
16 szelet:
22 cm 4,5 cm Több mint két nap
Nagyon köszönöm. Szuper rugalmas volt kiszállítás. Nagyon diszkrét volt az átadás. Minden tökéletes volt. A torta állítólag nagyon finom volt. Elkérték az elérhetőséget!
A tortat most is ajandekba rendeltuk es ismet hatalmas sikert aratott. Elmondasra csinos es nagyon finom, a kiszallitas pedig most is kifogastalan volt. Koszonjuk es batran ajanljuk mindenkinek.
Fantasztikusan finom! 5 csillagból 6-os!!! :)A kiszállítás korrekt és pontos volt.A szállító udvarias és kedves. Csak ajánlani tudom,mind a tortát.mind a céget.
A torta olyan finom volt, mint amilyen szép, mindenkinek nagyon ízlett. Nyári melegben is kiváló, friss, gyümölcsös az íze. Köszönjük!
Egyszerűen varázslatos volt! Minden, ami jó lehet egy tortában az benne van. Nem is kell nagyobb elismerés, mint hogy mindenki érdeklődött honnan szereztem! :)


Kosaram 0