Betöltés circle

Bergamott - málna - pisztácia - csokoládé mousse

4.9/5 (255)
Az egyik kedvenc ízkombinációnk, a bergamott, vagyis egy különlegesen aromás citrusféle találkozása málnával és pisztáciával, amit könnyű csokoládé mousse fog körbe. A torta díszítése a fotón szereplőtől eltérhet.
ár:
mennyiség:
Szabadság miatt zárva: 2023-02-13 -én
6 szelet:
16 cm 4,5 cm Több mint két nap
8 szelet:
14 cm 4,5 cm Több mint két nap
12 szelet:
20 cm 4,5 cm Több mint két nap
16 szelet:
22 cm 4,5 cm Több mint két nap
A tortat most is ajandekba rendeltuk es ismet hatalmas sikert aratott. Elmondasra csinos es nagyon finom, a kiszallitas pedig most is kifogastalan volt. Koszonjuk es batran ajanljuk mindenkinek.
Tökéletes! Ez a legjobb szó rá! Gyönyörű a torta, friss, puha, mennyei ízkavalkád, nagyon szép csomagolás, profi szállítás, mostantól csak innen fogok rendelni. Maximálisan meg voltam elégedve, köszönöm! :)
Nagyon finom és könnyed a textúrája a csoki mousse miatt. Gazdag az ízvilága és pont úgy néz ki, mint a képen. Férjem születésnapjára rendeltem, nagyon boldog a tortájával. :)
Precíz, pontos kiszállítás, email-es és sms-es értesítést is kaptam. A torta eszméletlen finom volt, megérte minden szelet!
A torta nagyon szép és elegáns, ízre pedig ķülönleges és nagyon finom volt. Küllemét tekintve ugyanúgy nézett ki mint a képen.


Kosaram 0