Betöltés circle

Gyerek ajándékcsomag - Ezüst

Az Édes Város Mikulás puttonya csordultig van válogatott, minőségi finomságokkal, mely őszinte mosolyt csal az apróságok arcára.

Calico tejcsokoládé tábla - 50 g: Saját házasítású, 44% kakaótartalmú tejcsokoládé tábla. Hosszas kísérletezés eredményeként, több fajta csokoládé házasításából született meg ez a tejcsokoládé receptúra, melyet a márka saját blendjének tekintünk. Ízében jól érvényesül a magas kakaótartalomnak köszönhető erőteljes, kakaós íz, melyet a tej krémessége tesz még ellenállhatatlanabbá.

Monty Bojangles Berry Bubbly trüffel - 100 g: Ez a csodás málnás, gyümölcsös ízesítésű trüffel a legfinomabb kakaóporba lett forgatva. Ha mindez még nem lenne elég, Monty-ék a csokoládés töltelékben robbanós cukorka darabokat is elrejtettek!

Muddy bear kézműves csokis keksz - 25 g: Természetes összetevőkből készülnek az Artisan Biscuits macis kekszei a legkisebbek számára. A Muddy bear keksz valódi belga csokoládét és csokidarabokat tartalmaz.

Blowing raspberries biscuit - 25 g: Természetes összetevőkből készülnek az Artisan Biscuits macis kekszei a legkisebbek számára. A málnás macis kekszek valódi málnaléből készülnek.
ár:
5 190 Ft / csomag
mennyiség:

A termék jelenleg nem rendelhető!

csomag:
cm cm cm Pár óra
A csomagba pontosan 1 terméket kell választani!
Kosaram 0