Ennek a lágy desszertkülönlegességnek étcsokoládés piskóta az alapja, melyre földimogyoróvajas mogyorópraliné kerül. Ezt a csokoládés piskótaréteg követi, melybe gondosan válogatott karamellizált sárgabarack darabokat teszünk. Végül, de nem utolsó sorban mogyoró mousse teszi teljessé a Sósmogyoró-barack szelet ízkombinációját.
Titka a piemonti mogyoróból készült ropogós mogyorópraliné és mennyei mogyoró mousse. Különleges mogyoró-bergamott macaronnal és csokoládé díszítéssel a torta tetején.
“A futár kiemelten jól kommunikált és tökéletes időzítéssel érkezett meg, köszönöm!
“Finom volt és exkluzív!
Köszönjük!
“The cake was amazing, we loved it!
“Születésnapra rendeltük.
Fantasztikus íz világú torták,gyönyörűen elkészítve.
Nagy sikere volt.
Mindenkinek ajánlom,érdemes megkóstolni,
“Pont olyan, mint amilyennek egy tortát szeretek. Alul puha, szivacsos piskóta, felette roppanós, de nem túl kemény réteg, azon pedig egy lágy töltelék. Az ízek jól eltalált harmóniában.