Betöltés circle

Piemonti mogyoró - sóskaramell - vanília mousse

4.9/5 (128)
Piemonti mogyorós piskóta, mogyorós - karamellizált fehércsokis ropogós, piemonti mogyorós fehércsoki krém, sóskaramell szósz és narancslikőrös vaníliahab rétegek karamellmázzal bevonva. Piemonti mogyoró - sóskaramell tortánk a Dining Guide 2019-es tortaversenyének győztese, ne hagyd ki!
ár:
mennyiség:
Szabadság miatt zárva: 2022-07-03 és 2022-07-19 között
8 szelet:
18 cm 5 cm Egy nap
12 szelet:
20 cm 5 cm Egy nap
Már hazafelé többen megállítottak, hogy milyen szép torta, és később kiderült, hogy nagyon finom is. Tízen voltunk és mindenkinek ízlett, ami nem kis teljesítmény!
A torta fennséges volt, minden reményünket felülmúlta, már amit egy mousse tortáról eddig gondoltunk. Bátran ajánlom! Először vásároltam itt, de nem utoljára!!
Jó szívvel merem ajánlani, a torták isteni finomak voltak, biztosan nem ez lesz az utolsó rendelésünk. Az ügyfélszolgálat rugalmasságát külön csillagoznám, ha lehetne. :)
Ez a torta pont olyan finom, mint a híre. Teljesen úgy néz ki, mint a képen. A ropogós rész kellően ropogós, a krémes rész kellően lágy és krémes és isteni finom és friss a makaron a tetején. És tényleg kijön belőle a 8 szelet. Aki a karamellért rajong, az ne hagyja ki!
Rendkívül finom volt , ritka kulinálus élmény volt. Nagyon profi díszítéssel és külsővel rendelkezett. Jó volt a szájnak , jó volt a szemnek. A torta pontosan érkezett.


Kosaram 0