Betöltés circle
Főoldal Nassolnivaló A fantasztikus négyes

A fantasztikus négyes

Soleil Napfényízű desszertünket a tavaszi tortakollekciónk egyik legközkedveltebb terméke ihlette. Mangó-sárgabarack betét narancsvirággal illatosított fehércsokoládé mousse-ba zárva, citromos olívaolaj piskóta és ropogós vajas keksz alapon. Désir Pekándiós keksz alapon -melyet egy csipet kínai ötfűszerrel ízesítettünk- szájban olvadós csokoládés piskóta, enyhén karamellás ízvilágú, 55%-os étcsokoládéból készült mousse, selymes pekánpraliné-krém, és még egy kis pirított pekándió, hogy garantáltan levegyen a lábadról... Textúra-Isler Sokunk titkos kedvencét az iskolabüfék méltatlan emlékképeiből szeretnénk újra a csúcsdesszertek közé emelni. Nádcukorral és francia mandulaliszttel készült keksz, házi málnalekvárral töltve és 70%-os étcsokoládéba mártva. Paris-Brest: A Paris-Brest egy égetett tésztából készült francia édesség, melyet hagyományosan mogyorókrémmel töltenek meg. Ezt mi ezúttal földimogyoróval helyettesítettük, és fahéjas-Madras currys karamellel bolondítottuk meg. Ropogós-krémes, édes-sós, és izgalmasan fűszeres desszert.
Soleil Napfényízű desszertünket a tavaszi tortakollekciónk egyik legközkedveltebb terméke ihlette. Mangó-sárgabarack betét narancsvirággal illatosított fehércsokoládé mousse-ba zárva, citromos olívaolaj piskóta és ropogós vajas keksz alapon. Désir Pekándiós keksz alapon -melyet egy csipet kínai ötfűszerrel ízesítettünk- szájban olvadós csokoládés piskóta, enyhén karamellás ízvilágú, 55%-os étcsokoládéból készült mousse, selymes pekánpraliné-krém, és még egy kis pirított pekándió, hogy garantáltan levegyen a lábadról... Textúra-Isler Sokunk titkos kedvencét az iskolabüfék méltatlan emlékképeiből szeretnénk újra a csúcsdesszertek közé emelni. Nádcukorral és francia mandulaliszttel készült keksz, házi málnalekvárral töltve és 70%-os étcsokoládéba mártva. Paris-Brest: A Paris-Brest egy égetett tésztából készült francia édesség, melyet hagyományosan mogyorókrémmel töltenek meg. Ezt mi ezúttal földimogyoróval helyettesítettük, és fahéjas-Madras currys karamellel bolondítottuk meg. Ropogós-krémes, édes-sós, és izgalmasan fűszeres desszert.
ár: 6 000 Ft /
mennyiség:
elkészítési idő : Másfél nap


hasonló termékek

Iratkozz fel a havi hírlevelünkre!

Értesülj elsőként az újdonságokról és
oszd meg az örömteli pillanatot a barátaiddal!